Vervoer

We vragen de ouders om hun kinderen zo weinig mogelijk met de auto naar de school te brengen. Te voet, de fiets of het openbaar vervoer bieden heel wat mogelijkheden. Beter voor het milieu, de veiligheid en je gezondheid! Om dit te promoten doet de school elk jaar ook mee aan de actie “Sam de Verkeersslang“.

Indien dit niet mogelijk is, kan je kind met de schoolbus mee. Alle informatie betreffende de reisroutes kan je bekomen op het secretariaat. Op de schoolbus is er steeds begeleiding. Je dient je kind wel zelf naar de bus te begeleiden en ’s avonds ook zelf te komen afhalen aan de stopplaats van de bus.

Enkele regels:

• Het is verboden in de bus te eten en/of te drinken.
  • De kinderen blijven zitten en houden zich rustig.
  • De kinderen schikken zich naar de richtlijnen gegeven door de chauffeur en de begeleider.

Indien je kind onze schoolbus wenst te gebruiken kan dat gratis wanneer je voor je kleuter de dichtstbijzijnde vestigingsplaats kiest of mits betaling indien je niet de dichtstbijzijnde vestigingsplaats kiest.

De tarieven voor de abonnementen zijn gekoppeld aan de prijzen van “De Lijn”.

Het jaarabonnement 168,00 €, 2de kind = x €, 3de kind = gratis

Eenheidstarief netabonnementen (tarief Buzzy – 25 jarigen)

Tarief  Buzzy Pazz vanaf 1 september 2011

6 tot en met 24 jaar

12 maanden

168,00 €

3 maanden

61,00 €

1 maand

21,50 €

De trimestriële bijdrage voor de regelmatige busgebruiker bedraagt 4/10, 3/10 en 3/10 van het 12-maand eenheidstarief “Buzzy Pazz.”

4/10de  bijdrage 1ste trimester

67,20 €