Kleuterschool Heffel

Ben je ingeschreven in de kleuterschool van Heffel kom je in een boeiende wereld terecht:

• We hebben vier kleuterklasjes waarin kleuters elk op hun eigen niveau met leeftijdsgenootjes kunnen ontwikkelen.
  • We werken wekelijks rond een thema: we knutselen, zingen liedjes, turnen,luisteren naar verhaaltjes,spelen in de hoekjes enz…
  • Vanaf de derde kleuterklas zijn er franse initiatielesjes met Pistache, onze groene muis die enkel frans spreekt.

De faciliteiten in en rondom de school zijn zeer aantrekkelijk. Zo hebben we voldoende bewegingsruimte zowel binnen als buiten (grasweide) de school.
Bovendien hebben we een voor-en naschoolse opvang die apart gebeurt zodat de kleuters voldoende aandacht krijgen en er zich veilig en gelukkkig voelen. De overgang naar de lagere school verloopt zeer vlot door de talrijke integratieactiviteiten.

Samen bouwen we in “Heffel” aan een school waar iedereen zich thuis voelt, waar samen geleefd wordt, waar kinderen opgroeien, respect hebben tegenover de anderen en van ontwikkelingsgericht onderwijs genieten.