Lagere school Heffel

• De lagere school bestaat uit zes klassen.
  • Elk leerjaar heeft ruim voldoende materiaal in de klas om het leren zo aantrekkelijk mogelijk te maken en iedere leerling te ondersteunen.
  • De leerlingen gebruiken de meest recente methodes voor wiskunde, Nederlands, Frans en wereldoriĆ«ntatie.
  • De kinderen krijgen initiatielessen Frans tot en met het vierde leerjaar, vanaf het vijfde leerjaar worden ze volledig ondergedompeld in het Frans taalbad.
  • De lokalen zijn ruim, licht en sfeervol. Bij ons voelen kinderen zich thuis en krijgen ze ruim voldoende kansen om zichzelf te ontwikkelen.
  • Wij hechten zeer veel belang aan een sportieve opvoeding. De leerlingen krijgen de kans om tijdens de middag zich sportief bezig te houden. Er worden tussen onze vestigingen tornooitjes opgezet, de leerlingen nemen meerdere keren per jaar deel aan een sportdag en in het begin van het schooljaar kan er al meegedaan worden aan de scholenveldloop. Ook tijdens onze GWP’s worden sportieve activiteiten voorzien.
    Een gezonde geest in een gezond lichaam!