Met de start van het nieuwe schooljaar is er ook een nieuwe ouderraad gestart.
Een aantal enthousiaste ouders hebben zich ge├źngageerd om ook dit jaar weer toffe en leuke activiteiten te organiseren.

Daarnaast willen we ook een aantal concrete doelen realiseren. De speelplaats vd lagere en de zandbak bij de kleuters staan bovenaan het lijstje om te vernieuwen. Bovendien willen we ook werken aan een vlottere communicatie, uiteraard in nauwe samenwerking met leerkrachten en directie van De School.

We hebben al enkele vergaderingen achter de rug die positief, constructief en ook amusant verlopen zijn.

We willen jullie ook vooral laten weten dat onze eerste activiteit er aan zit te komen!
Op vrijdag 18 oktober 2013 doen we een halloween-avond-wandeling met animatie. We verzamelen vanaf 18 u in Heffel, doen dan een korte wandeling met lampions (vooraf geknutseld door de kinderen) naar een vaste plaats. Daar zal er dan een spannend en geanimeerd verhaal zijn, en dan wandelen we terug naar Heffel. Zowel vooraf als achteraf zal u heksen-soep, magische toverdrank, en hete-halloween-honden (hotdogs dus) kunnen eten. Alle opbrengst is ten voordele van de verfraaiing vd speelplaats en de zandbak. U krijgt later nog een meer gedetailleerde communicatie, maar reserveer alvast die datum in uw agenda!

foto_ouderraad_lr

v.l.n.r op de foto:
Bert (voorzitter), Geert, Klaartje, Pieter, Sarah (secretaris), Petra, Joyce, Kristof, Bas (penningmeester), Erlend (secretaris)
(niet op de foto: Carine en David).

Wenst u op de hoogte te blijven van de activiteiten van de Heffel en de Ouderraad, schrijf u dan in op de nieuwsbrief in het nieuwsbrief-inschrijf-blokje op deze pagina.

Of wil u zelf helpen in de ouderraad of bij activiteiten, geef een seintje naar bestuur@ouderraadheffel.be